PARADIGMA POLITIK BARU

Anwar Ibrahim : Biseksual

 

ANWAR IBRAHIM BISEKSUAL

 

8 Comments

  1. shaik mohd shaszari says:

    Fitnah oo Fitnah, Zaman Fitnah Membadai Negara..Doakan Laknat Allah kpd sipenyiar/pereka fitnah Visual ini. Ya allah, jgn kau timpakan laknat kpd sanak saudaranya yg xmengerti/xterlibat dgn fitnah ini, hanya yg mereka-rekanya sahaja ko timpakan….Amin.

    facebook/shaik mohd shaszari sulaiman

    • Along says:

      diagram diatas adalah FAKTA…Anwar sendiri tidak PERNAH mempertikaikannya. INI ADALAH KENYATAAN, WALAU PAHIT UNTUK PENYOKONG TEGAR ANWAR MENELANNYA.
      KESEMUA WATAK ITU MASIH HIDUP,SILA TANYA MEREKA SENDIRI…BENAR ATAU TIDAK…

  2. chek mat says:

    org2 barat yg kapir harbi lebih beretika ketika menghadapi kes scandal. Wlaupun pahit nak telan, tp penawar untuk ketenangan jiwa

  3. Nenek Pak Udin says:

    Hello encik bodo Mr Captain Obvious, org kat luar sana semua tau la Wan Azizah tu isteri Anughairah. So, apa yg hang pening ni?…

    Okla, ko nak sangat letak gambar kak jijah dalam diagram tu nanti biar aku suruh AIDC management letak eh.. Sayang dia, mmmuahhhh!

    • bodo says:

      saya tak pening.
      it’s just a light comment. komen suka hati nak kutuk anwar.
      don’t be too serious on my comment.
      hehe

  4. bodo says:

    apasal la diagram ni tak adil. pilih kasih betul la.
    kok ye pun dia ni biseksual, apsal gambar wan azizah takde?
    dah beranak pinak wan azizah tu dikerjakannya, gambar org lain pulak yg ko pi tampal sini..ish..ish..ish..
    marah wan azizah ngan nurul izzah tu nnt!

    • Nenek Pak Udin says:

      Tu namanya skandal seks encik bodo! Mana ada org wat skandal dgn isteri sendiri, alahai.

      • bodo says:

        tajuk diagram bukan ada mention “SKANDAL”.

        tajuk umumnya “BISEKSUAL”, kalau dah biseksual, lelaki/perempuan pun balun.

        wan azizah perempuan.

        jangan pilih kasih. tiada kaitan ngan SKANDAL seperti yang nenek pak udin mention.

Leave a Comment

 

— required *

— required *