Biseksual: Skandal Seks Anwar Ibrahim

AIDCReveal – Selepas meletusnyanya isu video skandal seks yang dikaitkan dengan Datuk Seri Anwar Ibrahim, orang ramai mula tertanya-tanya benarkah Ketua Umum PKR itu adalah seorang biseksual seperti didakwa pada tahun 1998.

Sebelum ini, Anwar digemparkan mempunyai hobi melakukan aktiviti homoseksual dengan didakwa meliwat bekas pekerjanya Mohd Saiful Bukhari Azlan dan kes nya itu masih berlangsung di mahkamah Tinggi, Kuala Lumpur.

Kini, Anwar didakwa lagi melakukan aktiviti seks dengan pelacur wanita dari China di sebuah hotel Kuala Lumpur.

Bermakna dakwaan-dakwaan sejak 1998 ada asas kebenarannya iaitu Anwar Ibrahim adalah seorang Biseksual iaitu lelaki yang sukakan aktiviti seks sesama jenis dan dalam masa sama mengekalkan hubungan seks dengan berlainan jenis.

Sekitar tahun 1998, Tan Sri Musa Hassan [bekas Ketua Polis Negara] telah mendedahkan kepada Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur mengenai kenyataan beramaran Datuk S.Nallakaruppan bahawa dia memperkenalkan 3 orang wanita bernama Ann, Syarifah dan Norlela kepada Anwar Ibrahim.

Pendedahan pada 9 Jun 1999 telah dibuat oleh Musa Hassan dalam affidavitnya kepada Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur. Musa pada ketika itu ialah Senior Asistan Komisioner 1 dan pegawai penyiasat bagi kes liwat Anwar Ibrahim dan Sukma yang meliwat Azizan Abu Bakar [klik sini].

Nallakaruppan memberitahu bahawa hubungan Anwar dengan wanita bermula kira – kira dua atau tiga tahun terakhir iaitu sekitar 1996. Ann dan Syarifah diperkenalkan oleh Nalla manakala Norlaila ialah pekerja di butik milik Sukma Darwaman adik angkat Anwar.

Hubungan Anwar dan Ann

Menurut Nalla dalam kenyataan beramaran pada 23 Jan 1999 di Hospital Besar Kuala Lumpur, dia memperkenalkan Ann kepada Anwar pada tahun 1997. Wanita itu datang sendiri dan menunggu dekat Tivolli Villa di mana selepas itu Nalla dan Anwar membawanya ke Tivoli Villa.

Selepas meninggalkan mereka [Ann dan Anwar] di sana lebih kurang 45 minit Nalla kembali mengambil mereka dan menghantar Ann kembali ke keretanya [klik sini].

Hubungan Anwar dan Shamsidar


Selain itu, Nalla juga memberitahu pada tahun 1997, kira – kira pukul 6 hingga 6:30 petang, dia diminta oleh Anwar untuk mengambil seorang wanita di kompleks membeli belah Bangsar menaiki kereta BMW nombor pendaftaran WCH 5959.

Menurutnya, dia kemudian membawa pasangan itu ke Tivoli Villa kerana menurut Anwar, Shamsidar mempunyai masalah keluarga. Mereka ditinggalkan di Coffee House Tivoli Villa selama 45 minit.

Coffee House itu terletak dalam satu bangunan dengan apartment di Tivoli Villa di mana Anwar mempunyai kunci apartment tersebut yang diberi oleh seorang yang bernama T.K. Lim dan Nalla.

Menurut Nalla, selepas menggunakan apartment itu, dia [Anwar] akan menyerahkan kunci kepada saya dan kepada T.K. Lim.

Menurut Nalla lagi, dalam pertemuan pertama dia tidak diperkenalkan kepada wanita itu. Sebulan kemudian pada Hari Raya, dia melawat rumah Azmin Ali [Setiausaha Sulit Anwar] dan mendapati wanita yang mereka ambil di kompleks beli belah Bangsar dan dibawa ke Tivolli Villa itu ialah isteri Azmin, Shamsidar Taharin.

Nalla memberitahu Musa Hassan bahawa pertemuan kedua antara Anwar dan Shamsidar berlangsung empat bulan selepas pertemuan pertama dengan cara yang sama iaitu Shamsidar menunggu di kompleks membeli belah Bangsar [Klik sini].

Tivoli Villa dibangunkan oleh kawan rapat Anwar iaitu Datuk Lim Thian Kiat [T.K.Lim], Pengarah Multi Purpose Sdn.Bhd [MPHB]. T.K.Lim juga ialah pemilik Magnum Corporation iaitu syarikat judi dimana Nalla menjadi Pengarah Eksekutif di situ [Klik sini].

Sukma juga memiliki satu unit kondo di Tivoli Villa iaitu di unit 10-7-2. Unit yang dipegang kuncinya oleh Nalla dan T.K.Lim ialah 2-5-13 dan 2-5-14, Tingkat 5, Blok 2 Tivoli Villa. Hubungan rapat Nalla dan Anwar mendorong T.K.Lim memberi khas kedua – dua unit kondo tersebut kepada Nalla untuk melayan tetamu-tetamu VVIP.

Walaupun unit dan bangunan Sukma berbeza tetapi ketiga-tiga unit tersebut berada dalam tempat yang sama iaitu Tivoli Villa di bawah penguasaan T.K.Lim, kroni Anwar [klik sini, sini dan sini].

Hubungan Anwar dan Norlaila

Norlaila ialah pekerja di butik Sukma Darmawan Sasmitaatmadja. Sukma adik angkat Anwar memiliki butik Gianfranco Ferre di Hotel Hilton, Kuala Lumpur.

 

Menurut rakaman pengakuan video Norlaila di atas kepada pihak polis, hubungan seks dia dan Anwar berlaku dengan begitu cepat sekali. Berikut ialah tranksrip video pengakuan Norlaila kepada polis:-

Polis: Did he fondle your breast? [Adakah dia mengusap payudara anda?]

Norlaila: Sekejap aje.

Polis: Sekejap macam mana?

Norlaila: Dia kiss [cium] saya. Breast [payudara] pun sekejap saja lepas tu dia dah inside [masuk] saya.

Polis: Maksudnya sambil dia cium..

Norlaila: A’ah and he’s trying to put in. [ A'ah dan dia cuba untuk masuk dalam]

Polis: Dia pakai kondom atau tidak?

Norlaila: First time [Kali pertama] tu dia tak pakai.

Polis: First time tu dia tak pakai..

Norlaila: Dia tak pakai..

Polis: Memang dia tak pakai?

Norlaila: Memang dia tak pakai..

Polis: Hubungan seks kali kedua dia pakai kondom?

Norlaila: Saya nampak dia bawa kondom lah…di tangannya ada kondom dan memakainya.

Polis: Pakai terus?

Norlaila: Buka lah, ia dalam kertas kan, buka dan pakai.

Hubungan Anwar dan Norlaila semakin intim hinggakan  ada khabar angin mengatakan Anwar telah menghadiahkan seutas jam tangan kepada Norlaila. Khabar angin tersebut mula menghambat perasaan takut Anwar dan dia telah menelefon Norlaila untuk mengingatkannya supaya tidak bercerita hubungan terlarang tersebut kepada orang lain [klik sini].

Berikut ialah transkrip perbualan telefon di antara Anwar dan Norlaila pada 11 Ogos 1997:-

Norlaila: Gianfranco Ferre, good afternoon [Gianfranco Ferre, selamat tengahari]

Anwar: Hello

Norlaila:Yes [Ya]

Anwar: Hello

Norlaila: Hello

Anwar: How are you? [Apa khabar anda?]

Norlaila: Eh..eh..I’m ok and you? [Saya ok dan awak?]

Anwar: Fine. Thank you. [Baik. Terima kasih]..Apa you..apa ni..cakap-cakap dekat orang macam-macam tu. Kata I jumpa lah..I beli jam lah..apa lah..

Norlaila: Tak. I tak cakap. I cakap dengan siapa?

Anwar: I don’t know. You did mention to one of your friend, your friend told one fellow and one fellow ask me..I said no lah.. [Saya tidak tahu. Awak cerita pada seorang kawan awak, kawan awak cerita pada seseorang dan seseorang tanya saya..Saya cakap tak lah..]

Norlaila:I told who? [Saya bagi tahu siapa?]

Anwar: I don’t know..[Saya tidak tahu]

Norlaila:My friend?Who? [Kawan saya?..Siapa?]

Anwar: I don’t know [Saya tidak tahu]..carefull lah ok..[Hati-hati lah ok]..That’s why I told you..[Itu sebab saya beritahu awak]..Kata apa ni..kan I dah cakap tu..

Norlaila: My friend? [Kawan saya?]

Anwar: I don’t know..I don’t know who..But one of your friends told, or your guys or friends..I don’t know told…[Saya tidak tahu..Saya tidak tahu siapa..Tetapi satu dari kawan-kawan awak beritahu, atau lelaki-lelaki awak atau kawan-kawan..Saya tidak tahu beritahu...]

Norlaila:But..Who?..What?..[Tetapi..Siapa?...Apa?]

Anwar: One of your contacts, your friend told one of my friend and they ask me [Salah seorang dari kenalan anda, kawan awak beritahu seorang dari kawan saya dan mereka tanya saya]..I kata pulak..I kata tak betul..Dia tahu I jumpa you this place and then [awak tempat ini dan kemudian] bagi jam…

Norlaila: Wonder who my friend is? [Tertanya-tanya siapa kawan saya?]

Anwar: I don’t know lah..[Saya tidak tahu lah]…Be careful lah [Hati-hati lah]…Cakap-cakap tu..Orang..

Norlaila:I don’t [Saya tidak]..I mean [Maksud saya]..If I want to tell my friends, they are nobody. There is no way for a person that know you [Jika saya mahu beritahu kepada kawan-kawan saya, mereka itu tiada apa-apa. Tiada cara untuk seseorang mengenali awak] boleh tahu..you tahu tak?

Anwar: Ye lah your friend told your friend and my [kawan awak beritahu kawan awak dan saya]…Another friend told [kawan lain beritahu]..and check [dan periksa]..I don’t know lah [Saya tidak tahu lah]..Jadi I kata ini boleh jadi orang hendak create lah..So careful [Jadi hati-hati] lah ok? That’s why I told you [Itu sebab saya beritahu awak] dulu kan..

Anwar: Kadang-kadang bila cakap dengan orang. Jangan exaggerate [memperbesar-besarkan], ok? Take it easy [Ambil mudah], tak apa lah..I just want to caution you [Saya hanya mahu menegur awak] kadang-kadang…

Norlaila:I tell you what [Saya beritahu awak]…Actually I [Sebenarnya saya]..I [Saya]..I don’t want this relationship [Saya tidak mahu perhubungan ini], you know [anda tahu]..

Anwar: Eh..tak dak..tak dak..I ‘m not saying anything [Saya tidak bercakap apa-apa]..Just careful ok? [Hanya hati-hati ok?]

Norlaila:You are angry kan..[Anda marah kan]

Anwar: No. I’m not. [Tidak. Saya tidak.] I’m talking to you as a friend, ok? [Saya bercakap dengan awak sebagai kawan, ok?]..Alright? [Boleh?]

Norlaila: Oh..Ok..Now you say like that [Sekarang awak cakap macam tu pula]

Anwar: Ye la..You know the reason ..ok? [Ye la..Awak tahu sebabnya..ok?]

Norlaila: Why don’t you be honest about this..come on..[Kenapa tidak awak jujur tentang perkara ini..mari lah..]

Anwar: No. No. I’m just saying..I mean [Tidak. Tidak. Saya hanya kata..Maksud saya], people [orang] cakap-cakap macam tu tak elok lah..

Norlaila:Who’s that person? [Siapa orang itu?]

Anwar: I don’t know [Saya tidak tahu]..Hello..

Norlaila: Ya.

Anwar: Because [Kerana] dia tak bagi tahu..That’s why they heard [Itu sebab mereka dengar]

Norlaila:I told your friend [Saya beritahu kawan awak] adalah..

Anwar: Siapa?

Norlaila:You know who lah [Awak tahu siapa lah]..Dia selalu jumpa I..

Anwar: Who’s my friend? [Siapa kawan saya?]..Siapa my friend? [Siapa kawan saya?]

Norlaila:The one who always pick me up and [Seorang yang selalu ambil saya dan] bawa I pi jumpa you..

Anwar: Takde lah..No lah..[Tidak lah]..I do not know this one [Saya tidak tahu satu ini] siapa cakap..

Norlaila: I’m sure you know but you don’t want to say [Saya pasti awak tahu tetapi awak tidak mahu cakap]

Anwar: I don’t know.[Saya tidak tahu]..I know this fellow who told me but he claimed that he heard from your friend [Saya kenal orang ini yang beritahu saya tetapi dia beritahu dia dengar dari kawan awak]

Norlaila:My friend? [Kawan saya?] So sekarang ni macam mana ni..

Anwar: Tak apa lah..Tak apa..Just leave it [Tinggalkan sahaja]..I’ll contact you later, ok? [Saya akan hubungi anda kemudian, ok?]

Norlaila: No!..Tak nak.I just want to make it clear..really [Saya hanya mahukan ia jelas..betul]

Anwar: Ok lah..Ok lah..I call you later [Saya telefon awak kemudian]

Norlaila: Bila you tahu ni?

Anwar: Aahh..Saturday[Sabtu]..But I heard something much earlier [Tetapi saya dengar sesuatu lebih awal lagi]..I thought it’s not that serious [Saya sangka ia tidak serius]..You see [Awak lihat]..Ok ye..I‘ll call back [Saya akan telefon kemudian]

Norlaila: Pening kepala macam ni..

Anwar: Hah! Please ye [Tolong ye]..I’ll call you back [Saya telefon awak kemudian]..I’ll call you back [Saya telefon awak kemudian]

Norlaila:Come lah [Cepat lah]..You tell me [Awak beritahu saya] lah macam mana ni..

Anwar: Kejap lagi..kejap lagi..I’ll call you back [Saya telefon awak kemudian]..I’ll call you back [Saya telefon awak kemudian]..

Norlaila: I tunggu?

Anwar: Ye..

Norlaila: Ok..

Anwar: Bye..

Kata pepatah melayu lama ‘alah bisa tegal biasa’ yang bermaksud perkara yang selama ini payah dan rumit sudah menjadi kebiasaan dan payah pula untuk dihindarkan.

Itu berlaku kepada Anwar Ibrahim sekarang di mana perkara yang tidak pernah dilakukan oleh mana-mana pemimpin pembangkang lain, di lakukan oleh Anwar dan menjadi ‘makanan jiwa dan raganya’ .

Mangsanya bukan sahaja perempuan tetapi lelaki juga. Bukan saya bertempur di hadapan tetapi di belakang juga. Sungguh hebat ‘anugerah tuhan’ yang diberi gelaran oleh isterinya Datin Seri Wan Azizah.

17 Responses to “Biseksual: Skandal Seks Anwar Ibrahim”

  1. Cicitkudin

    Apr 08. 2012

    His current political friends had used his sexual preferrene against him when he was on the other side of the fence. Would these political animals not be using it again once his usefulness to their political interests expired. He could be the shortest serving prime minister when they impeach him on moral grounds.

    Reply to this comment
  2. Cicitkudin

    Apr 08. 2012

    Hi najib altantuya, the issue here his moral character and the hidden dark side of a man who has been riding on the high moral ground to climb up the peak of power. Is it not precarious to national security to have such a leader.

    Reply to this comment
  3. Cicitkudin

    Apr 08. 2012

    Jatidiri yang dikekang dan dipendam begitu lama akhirnya menguasai jiwanya. Segala energy yg dialurkan ke arah puncak politik untuk mencapai cita cita akhirnya tersisa apabila sang punya diri merasakan diri sudah di ambang kuasa. Energy sisa ini akhirnya tersalur ke kancah nafsu dan pestapora. Dia mengira ngira tiada siapa bisa menghalangnya lagi sebab bakal jadi sang penguasa negara. Tetapi dia lupa sang penguasa alam semesta.

    Reply to this comment
  4. Tabuan

    Oct 27. 2011

    Instead of bull-shit, I suggest that you use cow dung…much nicer!

    Reply to this comment
  5. Najib Al tantuya

    Oct 08. 2011

    Bull shit!!! This is not even Anwar!!! DSAI is not that stupid!!! I really hope that the person who created this is not a muslim. In Islam, 1 of the the biggest 7 sins is berfitnah!!! Only people who are stupid will believe this. 1st she wants to break the relationship & then was so sad that he said that he will call her back. So, she opens her f@cking legs for him, & then she reports to the police. Y? ah? this was not a rape!! really shaddy!!!

    Reply to this comment
    • Iqra

      Oct 13. 2011

      Easy…if its not true then ask yr idol to sue her…full stop…

      Reply to this comment
    • jambatan

      Oct 13. 2011

      “1 of the the biggest 7 sins is berfitnah”. This is so typical Anwar’s dog mentality. People like you are using Islam just to save this dog’s ass. when the PR fitnah PM with Altantuya, do you dogs have any proof? Or you just bark happily when the fitnah is to the PM but when the fitnah is to this slutty dog, then you quickly use the Islam trump card.

      “this was not a rape!!”, so that’s not a rape, then it is consensual? Now do you mean Anwar can berzina and you dogs still see it as okay, we can till have him as our PM, as long as it is consensual? I think you better check your agama again.

      Reply to this comment
    • cicitku

      Oct 13. 2011

      Only a person like you who is so stupid will not believe this. “Biseksual: Skandal Seks Anwar Ibrahim”, its the truth nothing but the truth…you moron!!!

      Reply to this comment
    • LOL

      Oct 13. 2011

      He is stupid for your info. He flung one semester during his uni year in UM and in ‘Pengajian MELAYU” for that matter. GOSH! Haven’t you heard about SEXUAL HARRASMENT? IT is not about Strength or Gender, IT is about POWER and Intermidation. DO READ MORE YOU BONE HEAD…..

      Reply to this comment
    • LOL

      Oct 14. 2011

      NORLAILA used to work at SUKMA’s BOUTIQUE (Anwar’s Pat Brother) in the Former KL HILTON (Now Crown PLAZA Hotel) i.e Giafranco Ferre , if I am not mistaken. There is also another guy as well but he fled to Australia during the height the scandal in 1998, His name is Azhar if I am not mistaken….

      Reply to this comment
  6. udin

    Aug 28. 2011

    saya pun terkesima mendengar ini cerita,apa mau jadi la sama ini dunia

    Reply to this comment
  7. kejut

    Jul 29. 2011

    salam
    tekejut juga bile mendengar dan baca kesah2 sek pak sheh, maklumlah kami tau dia tokoh islam dunia, bekawan dgn ulamak tersohor, member abim . mana tak tekejutberok.
    dahlah pula akhir2 ni heboh tentang roadshow untuk jelaskan isu pluralism, agama semua baik, semua sama, mailah kita campor2 bina negara Malaysia, takpayak strik pasal aqidah, pasal guna nama Allah, baguslah depa nak guna nama Allah jinak nanti dakwahlah..Orang india nak sokong kita pkr bagilah laluan Nalapun banyak beri khidmat….hindrafpun nak hidup senang juga…
    Apani paksheh!!!!
    Kalau tak dapat nak bela melayu Islam, janganlah kacau apa yang dah ada.
    Nap pi betapa ke Turki ke, ke III us ke pi lah. jangan kacau orang melayu yang dah cukup pening dgn perpecahan yg sedia ada.

    Reply to this comment
  8. zoro

    Jul 03. 2011

    Every dog has it’s day…this dog has reach the apex of his life …and now… this bad ass dog is tumbling down the hill…

    Reply to this comment
    • LOL

      Oct 14. 2011

      To call him DOG is an insult to the whole dog population in this world, he is worst, “SYAITAN YANG BERTOPENGKAN MANUSIA”…

      Reply to this comment
  9. hambo

    May 17. 2011

    nampak sangan menipu…klu stakat sekalidua blh lah pecaya…ni dah bnyak kli..nampa sngat nk menipu rakyat malaysia……….

    Reply to this comment
  10. nik aziz bodo

    Apr 30. 2011

    org pr tlg tgk dgn mata hati bukan ngan pala lutut

    Reply to this comment
  11. roha ali

    Apr 09. 2011

    cerita 1998 ini saya dah terbaca dalam sebuah buku…masa tu kita fikir2 mungkin konspirasi untuk menjatuh kan Anwar…tapi bila ini berulang kembali…cuba2 lah fikir sendiri…

    Reply to this comment

Leave a Reply

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE