PARADIGMA POLITIK BARU

Anwar Sex Romp Video in Circulation?

AIDCNews – 21/03/11- A 10-minute video claimed to be depicting Datuk Seri Anwar Ibrahim in a sex romp with a Chinese woman at a spa is said to be in circulation now.

Blogger Kickdefella in his latest posting said, “This morning the 10 minute video, which has been shown to selected groups of viewers showed sex acts between a well-known Muslim man with a Chinese woman.”

“The video was screened at 9.00 am at an exclusive location in Kuala Lumpur. As of now the identity of those behind the screening has yet to be determined and who the woman was.

“According to sources who claimed to have been invited to the screening, the man n the video was Dato’ Seri Anwar bin Ibrahim and the location was at a spa.”

The blog reported that when Anwar was sacked as Deputy Prime Minister in 1998, there had been several allegations related to his immoral activities, which among others involved sex with several women and men, as well as sex with the wife of his ex-special officer.

In a related development, The Star reported that the 30 minute video showed a man whom it claimed was an opposition leader and Member of Parliament in various sexual acts with a fair-skinned woman believed to be foreign prostitute.

According to the paper the video, which was recorded on February 21 was discovered at a room in a Kuala Lumpur hotel by a man who wished to be known as ‘Datuk T.’

It said members of the media, including The Star who were invited to view the video clip on a computer in the hotel room were thoroughly checked and had their phones taken away. The other media invited included Bernama, New Straits Times, Utusan Malaysia, China Press, Internet Portals, and foreign news agencies.

According to Datuk T, if it was confirmed that the person in the video was indeed the personality alleged, “He and his wife must withdraw from politics.”

Malaysiakini reported that the video clip was clearer than that of MCA President Dr. Chua Soi Lek.
The online news portal said the video clip was shown to members of the media this morning at an exclusive hotel in the federal capital. It said they took turns to watch the 20 minutes video clip in groups.

Meanwhile, online news portal, “Malaysian Insider” quoted Datuk T as claiming that the man in the video was not a person of high moral values and was not fit to be a leader.

A statement distributed to the press carried the named of the alleged leader.

Datuk T claimed that upon leaving the hotel he realised he had left his Omega watch in the room he used.
“I was asked to get the watch from the room and when I could not find the watch on the table, I looked behind the dressing table. I was shocked to find many wires at the back, “said Datuk T.

He said upon checking out the wires he found they were connected to a CCTV which was later found to have been used to record the sex acts between the alleged opposition leader and the prostitute.

27 Comments

  1. Dah tak percaya PKR says:

    Dia boleh tipu dua tiga orang tapi Anwar tak boleh tipu semua orang, dah lama dia berpura pura alim dan menipu rupa nya. Setelah aku hayati, rupa rupanya dalam video itu adalah benar benar Anwar..kita tunggu 16 May ni dan apa kata polis lepas ni pasal tape tu…

    Apa pun DYMM Sultan, DYMM Raja, Gabenor2 yg dah terberi Datok ,Datuk Seri tu dah hampir sampai masanya fikir untuk tarik balik…

    Terima kaseh banyak2 pada Tun Mahathir kerana memecat dia dulu, orang yg tak layak untuk jadi pemimpin negara, menghura harakan negara sampai sekarang ni..
    banyak sgt rekod kotor, tak habis2 dan tak tahu insaf. Subhanallah.

  2. kesevan says:

    Tidak modal dalam politik ke , dua dua parti tidak peduli maruah bangsa dan negara.
    Sudah lah playing on sex , kita racunkan kan muda mudi kita , we must grow vuo in politics

  3. kisahbenar says:

    Kawan pejabat aku jiran dgn mak bapak azizan di kepong dulu, mak bapak azizan kata , azizan bagitau mereka, anwar tak pernah liwat dia…aku rasa azizan x akan cakap bohong pd mak bapak dia…kalau betul apa yang kawan aku cakap..aku rasa neraka jahanam akan penuh dgn orang yang menfitnah anwar jika anwar x ampun dosa mereka..kerana fitnah antara 7 dosa besar….bukan seorang tapi berjuta..wallahualam.

    • Ahmad says:

      tapi azizan mengaku dalam mahkamah yang anwar liwat dia 15 kali. nak percaya kawan kau, atau percaya apa yang keluar dari mulut azizan sendiri?

      hakim percaya liwat berlaku, tapi dek kerana dah berlaku lama dan azizan tak ingat tarikh kejadian, hukuman tak dapat disabitkan.

    • Dah tak percaya PKR says:

      Bro, tak payah pertahankan dia lah, sudah terang lagi bersuluh dia memang jenis macam tu, berlakon alim tapi sakit jiwa kerana jantan jambu dan betina, dah bosan dgn Azizah,,kesian kat awak yg sokong dia, tengoklah apa akan terjadi pada 16 May ne….,,Subhanallah

      • faizal says:

        Hi Bro tak perlu tegang urat la, buka minda luas-luas, jauh-jauh satu lakonan kita renung bersama kes SAIFUL. kalau kita fikir itu jenayah tempat melapor adalah bali polis bukan di Pejabat Perdanan Menteri bukan di Setiausaha polittik pemimpin, saiful itu kan org bisa saja bkn org berpagaruh atau org kenamaan. Masuk di Pejabat Perdana Menteri bkn senang bro tapi kalau ada pengarah filmnya ,semua senang. Renung-renung lah.

  4. kublai khan says:

    Saya setuju 100%….ini semua angkara dia jugak….nak sensation kan cerita..nak lari dari DNA. Nak tuduh kerajaan …apa saya cakap ? Kalau ada saja hal pembangkang ni…hah……mesti in kerja UMNO, BN…tak lojik lah..sebab tu Allah beri kita otak supaya kita boleh pikir baik2 yaang mana betul dan salah…apa anwar tu kan manusia…dia tak buat dosa ke…Yaallah…amponlah aku ni….tutuplah keaiban ku dan semua hamba mu ya Allah.

    • kub kub says:

      kublai kublai…otak org mcm ko ni mmg tak boleh pakai…dah tau sapa punya keje dah? cepat sngat ko ni buat keputusan

    • anti mangkuk hayun says:

      itu yang untung join pkr ni……bila buat salah boleh salah najib………salah umno……salah bn……..keja senang beb………..

  5. kongkekkuat says:

    YANG PELIKNYA… BILA TERDEDAH SAJA TENTANG RAHSIA BESAR ANWAR.. TERUS AUTOMATIK ANWAR TAHU SIAPA YANG LAKUKAN KONSPIRASI… TAK KE PELIK?

    PENDEDAHAN WIKILEAKS… SERTA MERTA DIA TUDUH BUKIT AMAN.

    NI PULAK TENTANG VIDEO… SERTA MERTA DIA BOLEH NAMAKAN ORANG YANG TERLIBAT TANPA PERLU SIASATAN RAPI… NAMPAK SANGAT DIA YANG AUTA!!!

    KALAU NAK TUDUH PUN BIAR LAA SIASAT DULU… KALAU SELEPAS 2 ATAU 3 BULAN BARU DAI BOLEH NAMAKAN ORANG YANG LAKUKAN KONSPIRASI PADA DIA BARU LAA LOGIK… NIH SERTA MERTA DIA BOLEH TAHU… HEBAT SUNGGUH… SEOLAH2 DIA ADA PERISIK PERSENDIRIAN YANG PALING HEBAT DALAM DUNIA NIH…. AMERIKA PUN KALAU NAK LAKUKAN RISIKAN AMBIL MASA BEBERAPA BULAN… TAPI ANWAR LEBIH HEBAT DARI AMERIKA…

    • Soundheart says:

      Itu dah jadi mandatori. Tanpa tuduhan bukan Anwarlah namanya……. :P

    • Kekisi says:

      Apa nak peliknya, org lain tak buat keje2 bodoh mengaibkan org….dah tu guna duit RISDA plak bayar Hotel, Tak patut..tak patut. Siapakah pengerusi RISDA ?.

    • isma says:

      Sesiapapn jika sesuatu tuduhan dilempar kpd dirinya dia
      Akan siasat btul2 utk kepastian,bila dh betul2 tahu
      Tentu jg org itu akn berusaha mendedahkan yang itu
      Ada orang yang dengki pdnya,jd dia dedahkan sebagai
      Cara membela diri, jd x hairanlah jk Anwar dfakwa
      Ada orang yang rancang utk merosakan karier politik
      Beliau,dan atas kecekapan beliau dpt tahu dgn cpt
      Jadi pihak keselamatan tak boleh berdiam jg kna
      Siasat juga dakwaan itu. Nasib la tuduhan ni kena kt
      Anwar kalau kena kat you ingat dah lama bungkuss.

    • Along says:

      INI ANWAR ADA PENYAKIT JIWA..

  6. Doa says:

    PLS READ THIS ARTICLE MENGENAI KISAH SEBENAR TENTANG VIDEO TERSEBUT,
    http://jalanpulang1978.blogspot.com/

    • Rimau says:

      Berdasarkan artikel yang dialamatkan, bererti pihak keadilan telah tau siapa Datuk T sebelum tayangan berikutnya kepada wartawan. Kenapa dalam repot polis Anwar tidak memasukkan nama tersebut sebagai orang yang disyaki memiliki video tersebut?
      2. Johari Abdol ini adalah orang PKR. Seperti juga ahli PKR yang lain, mereka tidak akan percaya walaupun bukti tentang Anwar didatangkan didepan mata, malah jika mereka dibunuh sekalipun mereka tetap berkata Anwar maksum, seperti juga pengikut Stalin dan HItler. Jadi hujah orang seperti ini must be taken with “a grain of salt”. Dlm soal Anwar, Pemimpin serta penyokong PKR dan PAS adalah orang munafik kerana mereka membenarkan yang batil.
      Secara peribadi, saya tidak akan sama sekali percaya, apa pun hujah yang dibuat olih pendukung keadilan dan PAS kerana mereka munafik yang terang bersubahat membela kemungkaran Anwar.. Saya tidak akan percaya kepada mereka sampai mereka bertaubat dan mereka bolih MEMBUKTIKAN kepada saya Anwar benar2 bersih termasuk kes Shamsidar dan Sukma yang lalu.
      Tentang video sex, saya akan mendengarnya betul atau penipuan hanya dari individu atau sebuah badan bebas.
      3. Dimanakah jam Omega Anwar?

      • haidar says:

        saya kenal rapat sangat dengan shamsidar & keluarganya. mereka bukan seperti orang2 yang kamu-kamu di luar sana fikirkan. lama2 hati budi orang kita boleh kenal, kan. just like how you know your relatives well. please dont simply believe, if mahukan bukti, maka Tunggu buktinya. beri Peluang, bukan begini caranya.

        • Ladyred says:

          betulkah kamu kenal rapat? kalau tak kenapa adik ipar shamsidar, ummi hafilda tanpa rasa takut terus mendedahkan kecurangan shamsidar, tp tiada sebarang tindakan yg diambil ke atas ummi?
          adik ipar, bukan ke dikira saudara terdekat?

          • haidar says:

            sudah terang lagi bersuluh akan lumrah manusia, bila ada yang tidak diperolehinya maka timbullah rasa tidak puas hati & hasad dengki.

            tiada sebarang tindakan diambil kerana shamsidar Bukan seperti ummi. tidak memerlukan publisiti murahan & perbalahan dalam keluarga dijadikan santapan. kalau diikutkan, bukan sahaja ummi, malah azwan ali juga against azmin & family. only one of his siblings is on his side, the only brother who shares the same good values that is.

            kalau kamu2 benar tidak mengenali, tolong jgn mencurah prasangka. kalau kamu2 di kalangan ahli keluarganya, kamu akan lebih tahu peribadi mereka.

            Wallahualam.

          • kub kub says:

            scandal kat tempat yang belum siap lagi pembinaanya kan? hahah…lawak2

      • isma says:

        Jika you ckp org2 PKR anggap Anwar tu mcm tu,
        Apa kurangnya org2 umno? Lu pike la sendiriii

      • anti mangkuk hayun says:

        Jam tu ada……..apa kena mengena dengan jam omega? Mangkuk betul……Buat apa polis nak minta jam tu sebab jam tu dah ada ngan polis………pakai otak beb……

  7. Hassadnah says:

    may be lah Because Anwar is a “kaki” auta…dan semua dia mau. gomen punya pun dia mau jugaaaa

  8. notheblaey says:

    hah..taktik Anwar ke? nak elak dari serah DNA..skarang org smua duk tumpu kes ni..bersara dari politik lebih baik dari serah DNA dan kena penjara..ala..macm Chua Soi Lek..dia tertangkap dan berundur..tetapi lepas bersihkan nama..dia join politik semula..n people will forget..
    mungkin video ni salah satu cara depa nak elak Anwar bagi DNA..supaya terlepas dari hukuman penjara..

Leave a Comment

 

— required *

— required *