Video Rakaman Seks Anwar Disebar ?

Foto dari blog garam manis

AIDCNews – 21/03/11- Satu rakaman video 10 minit yang didakwa dilakukan oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim bersama perempuan Cina di sebuah SPA dikatakan telah disebarkan hari ini.

 

“Pagi ini video sepanjang 10 minit telah ditayangkan kepada sekumpulan penonton terpilih. Video itu merupakan adegan seks di antara seorang individu Islam terkenal dengan seorang wanita berketurunan cina.

“Tayangan itu berlangsung jam 9 pagi hari ini disebuah lokasi mewah di ibu kota. Sehingga kini tidak diketahui siapakah yang menganjurkan tayangan tersebut dan siapakah perempuan berketurunan cina tersebut.

“Menurut sumber yang dijemput menonton video itu, lelaki yang dirakam melakukan hubungan seks itu adalah Dato’ Seri Anwar Bin Ibrahim dan lokasi hubungan seks dilakukan ialah di sebuah SPA”, lapor blog kickdefella. Klik di sini

Menurut blog itu lagi sewaktu Anwar dipecat dari jawatan Timbalan Perdana Menteri pada tahun 1998, terdapat pelbagai dakwaan berhubung aktiviti tidak bermoral beliau yang turut melibatkan mengadakan hubungan seks dengan beberapa wanita dan lelaki dan hubungan seks dengan isteri bekas pegawai khasnya.

Sementara itu, akhbar the Star melaporkan bahawa klip video selama 30 minit itu menunjukkan lelaki yang didakwa seorang pemimpin pembangkang, yang juga seorang ahli parlimen, sedang melakukan pelbagai aksi seks dengan wanita berkulit putih yang dipercayai pelacur luar negara.

Menurut akhbar tersebut, video itu yang dirakamkan pada 21 Februari, ditemui di sebuah bilik hotel di Kuala Lumpur dan dijumpai oleh seorang lelaki yang mahu dikenali sebagai ‘Datuk T’

“Kumpulan media termasuk The Star yang dijemput melihat klip video di komputer di bilik hotel, diperiksa telefon bimbitnya diambil dibenarkan untuk melihat video tersebut. Kumpulan media termasuk dari Bernama, New Straits Times, Utusan Malaysia, China Press, portal Internet, agensi berita asing turut dijemput menonton klip video tersebut.

Menurut Datuk T, jika individu dalam video tersebut adalah ahli politik yang dikenalpastinya, “maka beliau dan isterinya mesti berundur dari politik.”. Klik di sini

Malaysiakini melaporkan klip video itu lebih jelas daripada rakaman video presiden MCA Dr Chua Soi Lek.

“Klip video tersebut ditayangkan untuk tontonan pihak media pagi ini di hotel Seri Carcosa Negara di ibunegara. Wartawan menonton video selama 20 minit itu secara bergilir mengikut kumpulan.

“Menurut satu sumber, klip lebih jelas daripada rakaman video presiden MCA Dr Chua Soi Lek yang juga dirakam melakukan hubungan seks dengan seorang wanita di sebuah hotel di Batu Pahat dan diedarkan sekitar Disember 2007.

“Wartawan yang telah menyaksikan video itu berkata lelaki dalam video itu kelihatan seperti pemimpin utama pembangkang tersebut”, lapor Malaysiakini

Malaysian Insider pula melaporkan Datuk T mendakwa lelaki dalam rakaman video itu bukan seorang yang bermoral tinggi dan oleh itu tidak layak bertindak sebagai pemimpin.

Dalam satu kenyataan yang turut diberikan kepada media yang turut tertera nama pemimpin tersebut dikatakan bahawa ahli politik tersebut pergi ke hotel yang menawarkan khidmat seks dan kemudahan SPA.

Selepas pemimpin itu meninggalkan hotel dia sedari bahawa dia tertinggal jam tangan jenama Omega di bilik dia memperoleh khidmat seks.

“Saya diminta mendapatkan jam tangan di bilik tersebut Oleh kerana saya tidak nampak jam tangan pada meja saya memeriksanya di belakang tempat persolekan Saya terkejut melihat banyak wayar di belakangnya ” kata Datuk T.Klik di sini

Setelah diperiksa wayar-wayar itu disambungkan ke CCTV yang kemudiannya didapati merakamkan hubungan seks pemimpin pembangkang dengan pelacur tersebut.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE