Operasi CIA Di Malaysia

AIDCNews – 20/02/13 – Wartawan Barat, Tony Cartalucci, dalam rencananya “CIA Coup Army Uncovered in Asia” melihat perkaitan CIA, BERSIH dan Datuk Seri Anwar Ibrahim di Malaysia melalui simbol ‘gengaman tangan’.

“Satu pekara yang menimbulkan syak wasangka dalam sesi protes itu adalah ‘logo kecil genggaman tangan’ tertera pada baju dan sepanduk yang dibawa,” katanya.

Menurutnya, apa yang berlaku di Malaysia adalah pattern yang serupa kerana direka bentuk oleh pihak asing yang sama iaitu NED (National Endowment for Democracy), topeng CIA.

Anwar kata logo ‘gengaman tangan’, logo rasmi PSM (Parti Sosialis Malaysia) persis komunis, walhal aktivis-aktivis ‘gengaman tangan’ inilah yang menjadi tulang belakang dalam menggerakkan BERSIH dan membantu PKR.

Kenapa Anwar label logo PSM, komunis ? Sebabnya mudah supaya aktivis-aktivis PSM tidak bertanding di bawah logo sendiri, sebaliknya menggunakan logo PKR sepertimana pada Pilihanraya Umum ke-12.

7 Responses to “Operasi CIA Di Malaysia”

  1. Lim Lynn

    Feb 21. 2013

    http://www.youtube.com/watch?v=pCQ6rjkIuXI
    Tentang PTPTN bukan semua orang boleh dapat scholarship hanya yang terbaik tak baik membebankan pembayar cukai.

    Reply to this comment
    • itsme

      Feb 23. 2013

      sgt setuju konsep ptptn, mengalakkan kita berlumba demi ilmu dan kejayaan..

      Reply to this comment
  2. Lim Lynn

    Feb 21. 2013

    CIA latih semua kumpulan provocateur.

    Reply to this comment
  3. Lim Lynn

    Feb 21. 2013

    OPTAR Siberia Occupy telah di latih oleh CIA.

    Reply to this comment
  4. Anonymas

    Feb 21. 2013

    Kantoi logo sama….

    Itu tangan ‘Fight the Power’ atau ‘Anal Fisting’ agaknye eh?

    Tapi pasal involvement CIA…emmm, mengikut I-Files CIA takde kena mengena dengan operasi ni. Itu semua kerja Soros, Gore dan Wolfowitz yang cuba jadikan rantau asia sebagai landing platform untuk golongan neo-cons.

    Ejen-ejen CIA cuma mengambil inteligensia sebanyak mungkin sebagai langkah berhati-hati, dan rata-rata mereka berpuas hati dengan kesederhanaan Malaysia. Cumanya, mereka begitu suspicious dengan manusia bernama Anwar B Ibrahim ni…

    Reply to this comment
  5. ron95

    Feb 21. 2013

    politik sekarang dah lebih macam barbaric. di negara2 asia barat dan afrika utara seperti syria, mesir dan libya pendekatan uncoventional warfare digunakan manakala di Malaysia elemen political animal solution sudah ada dlm kamus CIA. tak mustahil Anwar bakal menggunakan pendekatan unconventionl warfare sekiranya gagal naik taktha ke Putrajaya.

    Reply to this comment
  6. WakKang

    Feb 20. 2013

    Anwar masih ditempatnya sekarang hanya kerana sokongan orang luar seperti ini. Dan puak Anwarinas cukup bangga dengan sokongan tersebut. Apakah kita rakyat kebanyakan diMalaysia ini mahu negara di pimpin oleh orang seperti in berbanding mereka yg disokong oleh rakyat kita sendiri? ….bererti kita membenarkan diri kita dijajah semula!!!!

    Reply to this comment

Leave a Reply

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE