Akibat Suka Memfitnah..Allah Buka Aib Anwar

Oleh Buaya-Merah : Disebabkan Anwar Ibrahim terlalu ghairah menabur fitnah,memaki hamun dan mengaibkan pemimpin UMNO akhirnya pembalasan Allah terhadapnya menjadi satu bala besar terhadap peminpin pembangkang itu.

Datuk Seri Najib dan isterinya Datin Seri Rosmah Mansor sering menjadi mangsa dan bahan fitnah Datuk Seri Anwar Ibrahim kerana dengki dengan kejayaan pemimpin UMNO itu mentadbir negara dengan cemerlangnya.

Kini doa orang teraniaya dan menjadi mangsa fitnah itu termakbul, akhir kebenaran muncul dan berkat doa hajat oleh sebilangan pemimpin PAS jugak termakbul.

Anwar Ibrahim siapa sebenarnya..? Warak atau tidak..penipu dan pendusta terhadap rakyat Malaysia.

Keceluparan,kesombongan serta kebiadapannya melemparkan fitnah tanpa memikirkan pahala dan dosa terutama sekali apabila beliau tidak segan silu melemparkan fitnah jahat terhadap UMNO memakan dirinya sendiri.

Fitnahnya termasuk lah mengaitkan PM Najib dan isteri terbabit dengan pembunuhan wanita Monggolia, Alatantunya.

Anwar Ibrahim mempunyai kepandaian berpidato meracuni pemikiran rakyat memburukan peribadi Datuk Seri Najib sehingga PM Najib dua kali melakukan sumpah mubahalah menafikan penglibatannya dan Anwar tidak sekalipun sanggup berada di mana-mana masjid untuk melafazkan sumpah sedemikan bagi membuktikan bahawa beliau tidak terlibat meliwat Saiful dan beliau bukan lelaki dalam video seks yang melanggan pelacur Cina di mana video tersebut sedang hebat dipertontonkan di laman-laman youtube ketika ini.

Anwar hanya mengelakkan dirinya dengan berselindung di sebalik perkataan konspirasi yang beliau reka sendiri

Anwar bukan lah pejuang rakyat kerana banyak sangat skandal dan penyalahgunaan kuasa dilakukan olehnya.

Insaflah wahai Anwar Ibrahim…!!! – BM

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE