Doa “KO BN” & “BN KO”

AIDCNews – 19/11/12 – Ustaz Fathul Bari mengupas tentang doa PAS supaya UMNO dihancurkan sempena solat hajat di Stadium Sultan Muhammad IV.

Doa dibacakan oleh adik Mursyidul Am PAS, Nik Razi Nik Mat memohon supaya pembangkang mendapat jalan mudah ke Putrajaya pada pilihan raya umum akan datang dan meminta UMNO dan Barisan Nasional (BN) dijahanamkan seperti Firaun ditenggelamkan ke laut, Qarun ditelan bumi dan Namrud serta Abu Lahab dilaknati.

Sila tonton video di atas untuk mendapat penjelasan tersebut.

3 Responses to “Doa “KO BN” & “BN KO””

 1. Mr Y

  Nov 20. 2012

  Maa-syaa-Allah… Belum perintah negara lagi dah begini.. kalu dapat perintah… habis UMNO/BN kena sembelih agaknya macam kat Syria … memang ala-ala gaya regim Syiah nampaknya. Na’uzubillah… mohon perlindungan dari Allah…

  Reply to this comment
 2. KadukTechnoLogik

  Nov 19. 2012

  baru jer minggu lepas ayah chik hadi berkata…. kalau nak tuduh seseorang… walau 99% bukti…. tetapi 1% ketidakpastian….. maka tidak jatuh hukum……. maka mata besi tak boleh jadi saksi…. video tidak ade kaler.. video bisu takder suara takleh jadi saksi….

  minggu ni senang plak jatuh hukum kat orang lain….. barangsiapa yang sesuka hati semudah rasa menghukum orang lain… maka ia jatuh hukum keatas diri mereka sendiri… macam pernah dengar… tapi kat mana yerr…..

  Reply to this comment
  • kompangkampong

   Nov 20. 2012

   Semoga Allah menyelamatkan dan memberi kemenangan pada pihak yang benar disisiNYA….yang mana sejauh ini, jelas sudah pemimpin2 PAS tersesat jauh dari landasan…semoga umat Islam yang lain dibukakan matahati dan telinga mereka, agar tidak kita ikut terjun ke lembah kebinasaan…dunya dan akhirat.
   Syabas pada ulamak muda UMNO..!

   Reply to this comment

Leave a Reply

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE