Apa Anwar Lakukan Di Thailand ?

Oleh Parpukari – Aku mendapat maklumat daripada sumber yang sangat kukuh, bahawa video seks Anwar di Thailand yang sebahagian kecilnya dipaparkan semalam, sebenarnya mengandungi satu lagi babak yang paling menggemparkan!

Dalam babak tersebut, Anwar bersama-sama seorang sami yang terkenal di Bangkok bernama Laukhon telah berbomoh dengan cara Buddha atas tujuan menyelamatkan Anwar daripada kes liwatnya.

Anwar di dalam babak tersebut dilihat memegang sejenis tangkal dan diminta berdoa di hadapan patung Buddha dengan penuh khusyuk dan tawadduk.

Sepanjang perbicaraan Anwar Ibrahim, beberapa orang bomoh termasuklah seorang bomoh Orang Asli dan seorang bomoh Punjabi tidak pernah miss untuk datang serta berada di galeri orang awam.

Dalam perbicaraan kes liwat yang pertama dulu pun, bomoh-bomoh itu jugalah yang ditagih khidmat.

Namun dengan fakta terbaru ini, cerita-cerita tentang gilanya Anwar Ibrahim kepada bomoh semakin sah dan nyata!

3 Responses to “Apa Anwar Lakukan Di Thailand ?”

 1. ziewahab

  Jun 04. 2012

  AsSalam ….cuti cuti Malaysia ingin keTerengganu…..ingat SUNFLOWER HOMESTAY …..samada untuk sebuah bilik , dua atau empat bilik atau sebuah rumah…atau DOMETRY…yang menarik …sila hubungi 0199366560.

  Reply to this comment
 2. warisatuliman2011

  Dec 19. 2011

  A.w.w. handai taulan. Inilah bukti kukuh, jika benar laporan ini, bahawa Anwar mengamalkan fahaman pluralisme-liberalisme agama tanpa segan silu. Lupakan sahaja sama ada Anwar boleh berkhutbah atau memetik potongan Hadis atau Firman dan kata2 hikmat ramai pujangga. Dia boleh minta org lain siapkan bahan2 tersebut sama ada IKD atau pun sumber2 pengkaji upahan lain. Apa pun, jika akidah sudah berubah dan pengangan iman kian longgar, apa pun sanggup Anwar lakukan asalkan dendam kesumat dan cita2 songsangnya tercapai. Dia lupa bahawa dia juga makhluk yg tertakluk kepada ketentuan qadha dan qadar. Baik lebai2 Parti Ajaran Sesat mahupun paderi2 dari Dogs and Pigs dan tok2 sami Pengkhianat Rakyat tidak akan dapat melawan kekuatan dan keagungan Allah Azawajjala. Nantikanlah hari ketentuan itu. Salam.

  Reply to this comment
 3. KadukTechnoLogik

  Oct 31. 2011

  acu crita… acu crita….

  Reply to this comment

Leave a Reply

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE