Anwar Ibrahim : 7 Lelaki Anugerah Tuhan


AIDC Reveal – Datin Seri Wan Azizah Wan Ismail mendakwa suaminya, Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai ‘Anugerah Tuhan’. Dari segi bakat kepimpinan, kebolehan berpidato hinggalah kepada naluri seks luar biasa, semuanya ‘Anugerah Tuhan’.

Mesej tersembunyi isterinya itu, ‘terimalah Anwar seadanya’, walaupun pernah didakwa di mahkamah berkenaan aktiviti seks luar biasanya, biseksual dan homoseksual, kerana semua itu adalah ‘Anugerah Tuhan’. Tidak dapat diubah lagi kerana itu sudah suratan takdir kepadanya.

Bakat Anwar Anugerah Tuhan

Dilahirkan pada 10 Ogos 1947 di Ceruk Tok Kun, Bukit Mertajam, Pulau Pinang. Bersekolah rendah di Sekolah Kebangsaan Stowell, Bukit Mertajam, Pulau Pinang. Kemudian, beliau meneruskan pengajian persekolahan menengahnya di Maktab Melayu Kuala Kangsar (MCKK) dari tahun 1960 hingga 1966. Selepas itu pada tahun 1967, beliau melanjutkan pelajaran tinggi di Universiti Malaya dalam Pengajian Melayu (Sastera). Menamatkan pengajian di Universiti Malaya (UM) pada tahun 1971 setelah lima tahun menuntut di universiti itu.

Semasa di UM, aktif dalam Persatuan Bahasa Melayu Universiti Malaya (PBMUM) dan Persatuan Kebangsaan Pelajar Islam Malaysia (PKPIM). Dari tahun 1968 menjadi Presiden PBMUM dan PKPIM, selepas itu menumpukan perhatiannya kepada PKPIM dari tahun 1968 hingga 1971.

Selepas menamatkan pengajian di UM, beliau membuka sekolah swasta, Yayasan Anda di Bangunan Sri Pantai Jalan Pantai Baru, Kuala Lumpur (bersebelahan UM), di mana beliau menjadi pengetuanya. Semasa di Yayasan Anda, aktif dalam Angkatan Belia Islam Malaysia (ABIM) dan menjadi Presidennya dari tahun 1972-1982.

Tidak seperti diramalkan oleh Subki Latif dalam bukunya “Siapa Ganti Asri’ yang menggelarkan Anwar sebagai ‘Pemimpin al Khahfi’, bakal Presiden PAS menggantikan Datuk Mohd Asri Haji Muda, Anwar memilih UMNO sebagai flatform politiknya.

Menurut sumber, kemasukan Anwar ke dalam UMNO dicatur oleh mentornya, Dr Ismail Faruqi, pensyarah Universiti Temple, Amerika Syarikat.

Di dalam UMNO, kenaikannya secara mendadak. Dari Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri (1982-83), Menteri Belia dan Sukan (1983-85), Menteri Pertanian (1985-86), Menteri Pendidikan (1986-1990), Menteri Kewangan (1990-1998) dan Timbalan Perdana Menteri (1993-1998).

Akhirnya dipecat daripada UMNO pada 2 September 1998, kerana salah guna kuasa dan mengamalkan seks luar biasa, biseksual dan homoseksual.

Bermentorkan Ismail Faruqi

Semasa di kampus lagi, ketika aktif dalam PKPIM, Anwar sudah dikesan bakat kepimpinannya oleh agen-agen perisikan antarabangsa khususnya CIA.

Pada tahun 1967, Anwar sudah mengenali Nurcholish Madjid (Cak Nur), ketika menghadiri latihan perkaderan anjuran Himpunan Mahasiswa Islam (HMI) di Penkalongan, Jawa Tengah, Indonesia. Ketika itu, Nurcholish, Pelopor Pluralisme Agama Indonesia adalah Presiden HMI.

HMI adalah pertubuhan yang meniru idea pembaharuan Islam Turki yang pernah dilakukan Rifaah Ath Tahtawi (1801-1873), di Turki yang menjadi perintis kepada kejatuhan kerajaan Khalifah Uthmaniah dan membangkitkan pemimpin Islam modenis dikenali sebagai Mustafa Kamal Ataturk.

Nurcholish adalah anak murid Fazlur Rahman dari Universiti Chicago, Amerika Syarikat yang membangunkan HMI dengan mempopularkan konsep sekularisasi dan pluralisme. Fazlur juga merupakan kawan rapat kepada Ismail Faruqi dari Universiti Temple, Amerika Syarikat.

Menurut Peter Dale Scott dalam laporannya “The United States and the Overthrow of Sukarno, 1965-1967″, HMI merupakan salah satu instrumen yang dibantu CIA untuk menumbangkan Sukarno. Ketika itu misi CIA adalah memerangi komunis (Cold War) dan Sukarno dilabel sebagai salah seorang tokoh pro-Komunis di Indonesia. Klik di sini

Modus operandi CIA menumbangkan Sukarno, termasuk menaja persatuan pelajar termasuk HMI yang dianggap salah satu tenaga pendesak terpenting.

Di Malaysia pula, Anwar Ibrahim dijadikan ‘tool’ untuk melumpuhkan pengaruh pro-komunis di kampus yang dibayangi oleh Front Sosialis, pimpinan Kamaruzzaman Yacub dan Hishamuddin Rais. Klik di sini dan di sini

Anwar sendiri mengaku terlibat dalam rangkaian antarabangsa, sejak dari zaman pelajar, ketika diwawancara oleh Essop Pahad, editor The Thinker, sebuah majalah Afrika Selatan pada 6 Ogos 2009.

Anwar sendiri mengaku pernah menjadi Ahli Lembaga Ekskutif Pusat, WAY (World Assembly of Youth), sejak dari tahun 1970, ketika masih menuntut di UM. WAY merupakan organisasi belia tajaan CIA yang berpengakalan di Belgium.

Selepas meletakkan jawatan dalam WAY, beliau aktif pula dalam WAMY ( World Association of Muslim Youth) yang juga ditaja CIA melalui syarikat petroleum US-Arab bernama ARAMCO.

WAMY adalah sebuah Pertubuhan Belia Islam Sedunia, berpusat di Arab Saudi yang ditubuhkan pada tahun 1972. Badan ini dibangunkan oleh anak saudara Osama Ben Laden iaitu Abdullah ben Laden.

Tokoh-tokoh yang menonjol di dalam WAMY adalah Ahmad Totonji, Abdul Hamid Abu Sulaiman, Ismail Faruqi dan Jamal Berzinji yang kesemuanya warganegara Amerika Syarikat.

Kemudian Anwar bersama keempat tokoh tersebut menubuhkan sebuah NGO Islam bernama IIIT (International Institute of Islamic Thought), di Herdon, Virginia, Amerika Syarikat pada tahun 1981.Klik di sini.

Punca sebenar kematian Ismail Faruqi pada tahun 1986 cuba ditutup rapat oleh kawan-kawan rapatnya, termasuk Anwar Ibrahim dari Malaysia. Anwar yang ketika itu Menteri Pendidikan memindahkan tenaga-tenaga IIIT, terutamanya Abdul Hamid Abu Sulaiman dan Jamal Barzinji ke Universiti Islam Antarabangsa (UIA) dan menggunakan Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP) menerbitkan buku-buku positif mengenai Ismail Faruqi.

Namun pihak polis Philadelphia dan FBI di Amerika Syarikat mengesahkan faktor sebenar kematian Ismail Faruqi berpunca dari aktiviti homoseksual.Klik di sini dan di sini

Aktiviti Homoseksual Anwar Anugerah Tuhan

Sekarang Anwar masih menghadapi pertuduhan di mahkamah ekoran aktiviti meliwatnya terhadap bekas pembantunya, Mohd. Saiful Bukhari Azlan. Kes yang bermula pada 7 Ogos 2008 di di Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur, Jalan Duta kemudian dipindah ke Mahkamah Tinggi pada tahun 2009, belum selesai hingga ke hari ini.

Namun dakwaan Anwar melakukan aktiviti homoseksual bukanlah perkara baru, kerana pada 8 Ogos 2000, Datuk Arifin Jaka, Hakim Mahkamah Tinggi telah memutuskan Anwar bersalah meliwat Azizan Abu Bakar dan dijatuhkan hukuman penjara sembilan tahun. Adik angkatnya, Sukma Darmawan yang didakwa sebagai rakan subahat turut didapati bersalah dan dihukum penjara enam tahun dan sebatan empat kali.

Mahkamah Persekutuan yang membebaskan Anwar dan Sukma pada 2 September 2004 sebulat suara mengesahkan mereka turut mempercayai kejadian liwat di antara Anwar, Sukma dan Azizan di Tivoli Villa benar-benar berlaku.

Keputusan Mahkamah Persekutuan 2 September 2004


Mahkamah Persekutuan mengambil keputusan majoriti 2-1 membebaskan Anwar dan Sukma kerana alasan teknikal iaitu berkenaan faktor tarikh dan elemen suka sama suka.Klik di sini

Semasa dibicarakan di mahkamah, selain Sukma dan Azizan, beberapa nama lain turut disebut iaitu Dr Munawar Anees, Meor Abdul Razak, Ismail Harun dan Hairani Hj Nahfis.

Dr Munawar Aness, seorang rakyat Pakistan, warganegara Amerika Syarikat dilantik Anwar sebagai penulis ucapan yang dibayar gaji melalui Real Mild Sdn.Bhd sebanyak RM 60 000 setahun serta kemudahan kereta secara percuma.

Pada 19 September 1998, Dr Munawar A. Anees mengaku bersalah di Mahkamah Sesyen, Kuala Lumpur melakukan aktiviti seks luar tabie bersama Anwar dan dihukum penjara enam bulan.

Meskipun, Dr Munawar kemudiannya merayu untuk membuang frasa aktiviti homoseksual dengan Anwar di Mahkamah Tinggi dan Mahkamah Rayuan namun sehingga kini frasa itu masih kekal, kerana rayuan terakhir di Mahkamah Persekutuan juga gagal.

Selepas itu, Dr Munawar meninggalkan Malaysia dan bermastautin di Amerika Syarikat. Begitu juga dengan Sukma Darmawan yang turut meninggalkan negara ini dan kembali ke negara asalnya, Indonesia.

Seperti yang diakui oleh Anwar sendiri semasa diwawancara oleh wartawan dari CNN, Lorraine Hahn bahawa pembebasannya itu disebabkan oleh ‘kompromi politik’, kes-kes liwatnya membabitkan Meor Abdul Razak, Ismail Harun dan Hairani Hj Nahfis turut digugurkan selepas itu. Klik di sini

42 Responses to “Anwar Ibrahim : 7 Lelaki Anugerah Tuhan”

 1. JESSE VINCE

  Oct 11. 2012

  SUKA ANWAR PADA CARA BELIAU BERDEBAT,TAPI TAK SUKA DENGAN FITNAHNYA.

  Reply to this comment
 2. YMIS

  Jul 21. 2011

  Salam. 4 tahun sebelum kes DSAI terbongkar, aku dah dengar dan tahu kegiatan homoseks beliau. Bila kes liwat ini timbul pada tahun 1998. aku tidak terkejut dan tidak hairan sedikit pun. Mereka yang taksub dengan beliau, fikir-fikirkanlah, balik ke pangkal jalan. Bukti yang sahih sudah jelas di depan mata.

  Reply to this comment
  • kak maz

   Jul 21. 2011

   yg pelik ramai yg x percaya. anuar akankata ymis berniat jahat terhadapnya, yamis dibeli oleh umno untuk menjatuhkannya.

   Reply to this comment
   • YMIS

    Jul 21. 2011

    Betul tu kak maz….

    Saya tidak pernah berniat jahat kepada DSAI, saya cuma memperkatakan perkara yang benar dan fakta. UMNO tidak perlu beli saya, saya bagi FREE jer pada UMNO sebab saya sayang dan hargai UMNO, tanpa UMNO belum tentu saya mendapat pendidikan sempurna dan berjaya pada hari ini. :)

    Reply to this comment
   • Inna Lillah

    Jul 21. 2011

    Saya ada kawan dikalangan ustaz, guru besar sekolah, usahawan semuanya menyokong Anuwar pada 1998/99….setelah pisang berbuah dua kali ada yg buat U-turn kerana menyesal membela Anuwar

    Reply to this comment
    • kak maz

     Jul 22. 2011

     mereka dpt mencari kebenaran… kawan kak maz hinga lah ni x tukar2 pemikiran, ditolak mentah2 serumah penyokong kuat anuwar.klu cakap x ada lain dari dulu katanya ini semua keja Tun M.sampai ni keja Najib pulak.entahlah Inna Lillah bilalah agaknya dia nak U-turn….

     Reply to this comment
     • terunanusantara

      Jul 22. 2011

      Hanya mereka yang disebut dalam Al-Quran….”khatama LLahu ‘ala quluubihim” yang masih dungu,pekak, tuli dan buta yang masih tidak mau melihat kejadian di depan mata….menyokong membabi buta sahaja yang masih mau menuhankan ASSyeikh Aljuburi Walburiti ni….Ya Allah selamatkan Malaysia dari Dajjal yang satu ini.

 3. warisatuliman2011

  Jun 16. 2011

  A.w.w. handai taulan. Insan2 yg tahu siapa sebenarnya DSAI (Datuk Setan Anak Iblis) ni sudah pasti tidak sanggup membelanya terus2an. Manusia yg berakhlak tercemar (dah banyak bukti yg ditonjolkan) minta dirinya dihormati? Dia hanya buat syaitan dan iblis tertawa besar. Pembela2 Anwar sampai skrg pun tak dapat sanggah bukti2 yg didedahkan mengenai masalah akhlak manusia munafik ini. Dari soal DNA, jam Omega, DNA lelaki ‘Y’, sumpah mubahalah, janji 16 September, berkronikan Zionis-CIA-Illuminat hingga kpd menggadaikan nama ‘Allah’ kpd Kristian dan banyak pembohongan lain termasuk mengkhianati agama, bangsa dan negara. Pasti insan waras akan membenci malah memusuhinya. Salam.

  Reply to this comment
 4. Neo-Malaya

  May 13. 2011

  Anwar munafik tak layak jd PM!

  Reply to this comment
 5. oren masam

  Apr 26. 2011

  anuarjuburi=gayahudi!

  Reply to this comment
 6. dpnmasukblkgmasuk

  Apr 14. 2011

  sah2 kaki bontot ni dipanjangkan umur supaya org ramai tau cite sebenar.. sendiri buat sendiri la tanggung.. mmg all-juburi la

  Reply to this comment
 7. apa barang

  Mar 02. 2011

  Ah semua di bawah ni kaki Bontot

  siap ada komuniti
  Ketua Editor – AIDC (farid)
  Timbalan Editor – Faizal
  Penyelidik – Emang
  Webmaster – Hokage
  AIDC Tv – Cik Kiah, Hokage

  Kolumnis
  Cyber1trooper
  Pochong
  NTAnwar
  Tom Yam

  Moderator AIDC
  Nora Solehah
  Udin
  Zek
  Lady Bird

  Reply to this comment
  • Man dozer

   Mar 04. 2011

   Wahai apa barang, itu sajakah statement hang,yang aku tau pemimpin pujaan hang yang kaki bontot, bagilah hujah bernas sikit, kalau sekadar hit and run, baik tak payah.

   Reply to this comment
   • Arif

    Apr 05. 2011

    Hahahahahahahahah.. *thumbs up*

    Reply to this comment
   • anuar jahanam

    May 22. 2011

    wahai apa barang.. bertaubat la kau dari hobi kau meliwat..

    Reply to this comment
    • usop wilcha

     Jun 22. 2011

     Kepada FLOM dibawah ini:

     AIDC TERUS HIDUP BAGI MEMBONGKAR KEPINCANGAN DAN PENDUSTAAN HAIWAN/SYAITAN BERTOPENG MANUSIA BERNAMA….Y.B. DATO’ SERI ANWAR BIN DATO’ IBRAHIM (SUAMI WAN JIJAH IKAN KERING KATA ANUWAR)

     Reply to this comment
   • politik kotor

    Jul 10. 2011

    sape sokong bn????igt bn bgos sgt ke…ramai(bukan semua) pemimpin kat malaysia nie kotor….same je semua,,,,kita perlukan parti baru n tumbangkan mereka yg ad..klau semua org melayu yg islam xkan sokong bn…tpi islam di malaysia nie hya ad nama je,,,rmai yg dlm ic je islam tpi hakikatnya????….semakin tua dunia nie semakin ramai yg dah xikot ajaran islam…..knpe pas trpaksa berpakat dgn pkr n dap…sbb mereka boleh terima islam…dap boleh trima hudud…pkr boleh tima hudud…bn boleh ke??????..(utk pengtahuan hudud xwajib pada non muslim,mereka bolh pilh smaada nak ikot agama mreka or islam sekirnya mreka bersalah.nie ap yg rasulullah saw buat msa di madinah)….tpi ramai yg cakap hudud tu isu lapok…ramai yg xsdar..ramai yg bodoh dan MURTAD…..klau kita tolak hukum allah dah dikira murtad…MENGHALALKAN YG HARAM DAN MENGHARAMKAN YG HALAL pom murtad juga..knpe bn kata hudud xleh dilaksanakan di malaysia sbb semangat 1MALAYSIA….xreleven….perlambagaan malaysia sekarg lgi tinggi dri al quran….nak suroh pas bersatu dgn bn tpi bn xnak ikot hukum allah…isteri pm pom pakai tudong xpandai..sroh pm baca suroh annur ayt 31 la…jelas2 allah ajr cra pakai tudung…KALAU anuar liwat pom dia sama la….tpi bnda kita xconfirm btol ke x….allah n tuan punya bdan je thu….yg bini pm xpandai pakai tdong tuh jelas…depan mata kita semua rakyat 1MALAYSIA…sapa berani tegur pm…sape…klau ak bleh jumpa dgn pemimpin malaysia sekarang,,,wa allah alhamdullillah….ak akn tgur mereka….kita bersatu yg islam…klau ak mati sebb tegur pm ak rela….wahai umat nabi muhammad…kita saling tgor menegorlah…laupon kita xsmpurna…..klau stakat dok kutuk sini kutok sana wak pe….xde pekdah….ak bkn nye baik sgt…tpi tegur pemimpin adalah wajib….saidina ali sroh rakyat dia tgor dia n ad seorg rakyat berkata,,,,”ak akn tegurmu wahai ali dgn mata pedang yg tjam ini jika kau buat salah”(lbh krg mcm tu la)…saidina ali bleh trima…klau pm ak xthu la..harap2 dia pom boleh trima la……ya allah…lembutkanlah hati pemimpin ku semuanya….agar mereka kembali ke ajaran mu….wasalam…sape nak mrah2 mrahla..terpulang kpda anda…fikir2kan lah……

    Reply to this comment
    • DUH

     Jul 22. 2011

     Takde sape nak marah kau. Aku nak tanya je ni. Mana pegi Pas dengan perjuangan Hudud? Ada lagi ke? Sebenarnya kau faham ke tak hudud, qisas, ta’zir?

     So what you’re saying based on your incoherent sentences is that DAP is better than BN though DAP is mostly filled with socialist politicians. DAP ni opportunist. Dia PRETEND je dia setuju, tapi ko tengok la, konsert MTV pun PAS takde kuasa nak halang sebab PKR & DAP sokong, JANGAN BERANGAN LA diorg nak bagi PAS enforce Hudud. Jangan jadi bodoh la. Menurut logik kau, tak kisah la dia kafir, lagi baik bersekutu dengan kafir daripada bersekutu dgn BN yang majoritynya UMNO. Yang majority ahlinya solat berkiblatkan Kaabah. Bersatu sebab kita islam la sangat bang. VERY islamic!

     Allah ada sebut ke kat dalam Quran kalau kita pakai tudung kita SAH masuk syurga? Tak payah solat, tak payah puasa? Dan kalau org tu tak pakai tudung tapi solat, puasa, dia gerenti masuk neraka? Pakai tudung tu rukun iman ke? Rukun Islam? Kau nak panggil dia murtad ke sebab dia tak pakai tudung? ONLY ALLAH CAN JUDGE. Tegur itu baik, tapi kita tidak boleh menghukum. Itu hak Allah.

     Pandai sungguh hang. Logik mengalahkan kami semua kat sini.Senang2 je nak panggil org yg tolak hukum hudud ni murtad. Logik kau ni asasnya daripada HARAKAH n ceramah PAS je, takde basis dan tidak boleh digunapakai. Kesian aku tengok kau. Baca la lebih sikit ape salahnya. Ilmu bukan datang daripada Tok Guru hang sorang je bang.

     Reply to this comment
     • ABA KK

      Mar 30. 2013

      Gua sokong penuh bila bab2 orang PR yang akal tak penuh!!

 8. FLOM

  Feb 28. 2011

  knp benci sgt ngn DSAI. siap ada comp ent sendiri utk kutip derma dan buat website utk cerca org tak igt. ape kejadahnye.. udah2la.. pergilah suruh umeNO tu perintah elok2 sikit. brg makin naik, kehidupan tak brp bagus, ari2 ada org kene bunuh, jenayah berleluasa. hari2 kutuk DSAI leh bahagia ke..

  siap ada komuniti
  Ketua Editor – AIDC (farid)
  Timbalan Editor – Faizal
  Penyelidik – Emang
  Webmaster – Hokage
  AIDC Tv – Cik Kiah, Hokage

  Kolumnis
  Cyber1trooper
  Pochong
  NTAnwar
  Tom Yam

  Moderator AIDC
  Nora Solehah
  Udin
  Zek
  Lady Bird

  *sudahlah… dah 12 tahun dah,, rentikanlah..

  Reply to this comment
  • Ahmad

   Feb 28. 2011

   Hari2 sembah DSAI, boleh bahagia ke?

   sudahlah… dah 12 tahun dah,, rentikanlah..

   Reply to this comment
   • Fitnah Tak Habis2

    Feb 28. 2011

    Sape yg sembah sape ni…

    Reply to this comment
    • musli

     Mar 01. 2011

     Itulah pasal,dah 12 tahun pun tak nampak2 lagi,asyik kena kencing aje dengan bang anu tak bau hancing ke?Kalau katakan DNA lelaki Y itu DNA anuwar ibrahim,ko masih tak percaya jugak kan?Mesti fitnah jugak kan?Jadi bukti macamana lagi yg ko nak?

     Reply to this comment
  • Man dozer

   Mar 01. 2011

   Wahai FLOM, yang parti hamPAS kutip derma setiap kali ada ceramah untuk kutuk orang dan fitnah orang tak pa ka? Harga barang naik di Negeri jajahan pembangkang , Kerajaan Negeri tak boleh buat apa2 ka? Di Negeri Jajahan pembangkang tak ada kes bunuh, jenayah dan khalwat ka? Memang bahagia kutuk DSAI hari2 sebab nak bagi kesedaran pada puak peliwat tegar macam hang.

   Reply to this comment
   • hambaAllah

    Apr 19. 2011

    betol tu Man dozer… sape yg perintah Selangor smpai Sosilawati kene bunuh pun xnmpak? MB cbuk jge jubur anwar ker

    Reply to this comment
   • warisatuliman2011

    Jun 16. 2011

    Apa nak diherankan. kalau Iblis dan syaitan ramai pengikut taksub, dajal mcm Anwar pun ramai pengikut taksub jugak. Cakap berdegar2 tapi tak de bukti. Lari dari berikan bukti kebenaran adalah tu. Inilah golongan munafik yg sanggup mempertahankan kedurjanaan. Kalau betul Anwar tak salah, ikut hukum dunia kena buktikan. Jangan bela tak tentu fasal, lepas tu kutuk org habis2an.

    Reply to this comment
  • KHALID

   Mar 27. 2011

   Salah seorang pemipim PAS dilihat berkhalwat dgn isteri orang didalam coach VIP. Yang membongkar tidak lain adalah seorang lagi pemimpin PAS. Apa nak jadi dgn PAS pun tak tahu.Itulah terlalu taksub pada Anwar Ibrahim sampai terikut ikut perangai si juburi tu…

   Seburuk buruk Kerajaan BN tidaklah seburuk buruk parti pembangkang… Kalau parti PKR tu bagus sangat, kenapa pulak ramai anggota PKR keluar daripada parti. Pengasas PKR, Ezam pun keluar parti setelah mendapat tahu siapa Anwar Ibrahim yang sebenarnya.

   Kita cuma tunggu dan lihat apakah yang akan terjadi pada Anwar Ibrahim sekiranya Makhamah membuat keputusan yang ternyata air mani di dalam dubur Saiful adalah milik Anwar Ibrahim. Waktu itu, jgn sesekali mengatakan keputusan itu adalah conspiracy Kerajaan…..

   Reply to this comment
  • Rimau

   Mar 27. 2011

   ini penyokong taksub. pengikut ajaran sesat mazhab aljuburi. lebih buruk dari qadyani.

   Reply to this comment
  • ABA KK

   Mar 30. 2013

   Bang oi, kenapa bang bangang sangat? Seluroh dunia harga barang naik, kenapa hang tak tau baca kah. Anwar saja boleh turunkan harga barang? Biasalah belum memerintah macam2 boleh janji! Kalau saya bertanding dan menang, saya janji kat hang, saya buat hang jadi jutawan, mahu tak?

   Saya janji sebab saya tahu saya kalah bangang! Manifesto tu bukan janji, cuma umpan untuk mereka yang betul2 bodoh!

   Reply to this comment
 9. SHAHRIL

  Feb 27. 2011

  anwar laknatullah

  Reply to this comment
  • BENA

   Mar 27. 2011

   SUKA2 HATI KO JE NAK CKP CMTU..KO TU SAPE???WALI ALLAH???KO SKOLAH SAMPAI TAKAT MANA?ADA HATI NAK CKP CMTU..CKP PAKAI OTAK LA BODO!!!!JGN PAKAI SDP MULUT..SIA2 KO LAHIR KE MUKA BUMI..

   Reply to this comment
   • Carlos

    Jun 16. 2011

    aku rasa bena ni dah penah kena suntut dengan ANUwar… kesian…. lama tak dapat ke Bena??? heheheheheh……

    Reply to this comment
    • warisatuliman2011

     Jun 16. 2011

     Memang dah sah sangat tu…. sampai tak sedar diri lagaknya.

     Reply to this comment
 10. rakyat marhaen

  Jan 24. 2011

  readers..so who is d next potential youth leader created by CIA? watch out..

  Reply to this comment
 11. xsains pol Hairani

  Jan 13. 2011

  Aku masih ingat ketika Anwar masuk UMNO reaksi pertama bos aku kata Anwar budak MCKK kaki bontot. Aku kata jangan fitnah! Bila dituduh liwat masa jadi TPM bos aku ckp, aku dah kata dulu budak MCKK kaki bontot. Ko herankan. Aku mula fikir. Kini aku percaya memang aljuburi (pinjam kata Mat Sabu) kaki bontot. Saiful jadi mangsa buat laporan. Kalu anak haji kena liwat atau isteri kena rogol tunggu empat saksi ye, jangan report sebab itu semua fitnah. Suka sama suka buat seks kalu perempuan bawah umur dianggap rogol. Ini undang-undang. Apatah lagi udang-undang kita tak iktiraf gay. Seorang rakan wakil opis di Jakarta ketika Anwar dipecat beritahu, kiayi sekolah pondok di sana buat solat untuk tahu kebenaran dan akhirnya berkata: Bapak Mahathir itu benar. Haji solat hajat minta ditunjukkan kebenaran lebih baik daripada membutakan hati melihat sekeliling. Haji hasil main dam kot.

  Reply to this comment
 12. haji

  Jan 02. 2011

  Nasib dsai sama dengan Dr habibi …..tapi mehnah dan fitnah terhadap beliau lebih besar…dan seperti biasa instrumen yang digunakan sama sperti gaya Hitler menyingkir menterinya dengan tuduhan seks…apa cerita wikileaks….

  Reply to this comment
  • Man dozer

   Jan 23. 2011

   Haji ini tak pernah sembayang untuk dapat petunjuk kut, pergi haji hari tu semata-mata nak cari toyol saja kut.

   Reply to this comment
  • musli

   Mar 01. 2011

   Takpelah ji,lama2 nanti ko boleh nampaklah cerita sebenar.Take your time.Orang2 biasa memang susah nak nampak dan faham terutama kalau dia minat sangat dengan bang anu ;p

   Reply to this comment
   • dingo

    May 30. 2011

    MACAM TU JUGALAH BILL CLINTON DGN SKANDAL SEKSNYA YG DIRANCANG OLEH YAHUDI. SAMA JUGA DGN ANWAR ADALAH PRANCANGAN UMNO DGN PERTOLONGAN APCO.KALAU BOLEH, KERAJAAN UMNO TANGKAPLAH SEKALI GAY2 YG BERSEPAH KAT BUKIT BINTANG DAN TEMPAT YG SEWAKTU DGNNYA.

    Reply to this comment
    • Manbongok

     Jul 09. 2011

     gay lain tak bercita-cita nak jadi pemimpin. tu pun tak boleh pikiaq!

     Reply to this comment
    • ABA KK

     Mar 30. 2013

     Kenapa hang bodoh sangat? Dah tahu rancangan UMNO, siapa suruh dia berlakun. Hang kalau tahu, ada kamera had laju, hang bawa kreta laju lagi tak? Kalau laju lagi kira hang biol lah!

     Reply to this comment

Leave a Reply

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE