Anwar tertekan dengan 1Malaysia?

4 Responses to “Anwar tertekan dengan 1Malaysia?”

 1. osman mohd yunus

  Jun 07. 2010

  bijak berkata2 , lembut lidah dari gigi , orang mati pun boleh hidup balik dengar anwar bercakap , memang hebat ..itu kelebihan anwar ,
  anwar kini tidak seperti anwar dahulu , anwar kini sudah rosak teruk , ini lah akhibat jadi anjing belaaan yahudi , diberi makan segala apa dia mahu ,diberi segala apa dia hendak , terlalu banyak terhutang budi akhirnya tergadi body , sehinga sanggup menggadaikan maruah agama , bangsa dan negara sendiri ,
  beginikah sikap pemimpin yang kita hendak ? beginikan kriteria pemimpin yang kita mahu ? bayangkan apa jadi pada negara sekiranya anwar manjadi PM , dia tdk boleh buat apa2 , tengkuknya telah dipegang oleh pertubuhan Yahudi , ..
  anwar harus bertaubat [karpal pun cakap ] , dan anwar harus dinyahkan dari pentas politik negara , dia virus segala penyakit ..

  Reply to this comment
 2. warisatuliman2010

  Jun 06. 2010

  Anwar ni memang pandai melawak. Sedap2 tuduh pegawai tinggi kehakiman dihandpicked seolah2 dgn sesuka hati…. Dia lupa ke itukan prerogative dan hak seorang pemimpin utk jawatan sepenting itu. Dia juga buat2 lupa ke semasa jadi Menteri Pelajaran dulu, yg lantik rektor UIA tu orang lain ke? Kan dia sendiri! AIDC kena dedahkan/bongkar lagi kes Anwar pilih geng/kroni dan org2 tertentu utk pegang jawatan tertentu mcm dia pilih Kak Wan jadi Presiden PKR dan anak perempuannya duduk dlm parti, orang kanannya Azmin juga ada jawatan penting parti….. lepas tu semasa jadi TPM….. Tentu lebih membimbangkan jika dia berpeluang jadi PM…..

  Reply to this comment
 3. Life is not a fairy tale dude

  May 24. 2010

  Ejen CIA yang menjadi alat Illuminati ini bertapak di Malaysia sudah tentu akan berbohong apa sahaja asalkan cita-citanya tercapai.
  Nasib baik pihak perisikan Malaysia pun tidak kurang hebatnya dan dapat mematahkan konspirasi jahat itu.
  PKR=Illmuninati.

  Reply to this comment
 4. abu garcia

  May 24. 2010

  Anwar cakap kosong saja. Hairannya, orang mcm ni pun dipanggil untuk bagi ucapan. Yang pasti dia mendewa-dewakan Al Gore dan Reformasi Indonesia.

  Reply to this comment

Leave a Reply

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE